01/03/2019

Secció Familiar del CEG (Excursions per a joves i infants)

El Centre Excursiognista Garriguenc (CEG) ha reactivat la seva secció familiar, pensada per apropar els infants i joves a les activitats de muntanya i natura. Des de l’entitat s’organitzaran sortides mensuals, tant per l’entorn de la Garriga com per altres indrets més allunyats, on el desplaçament es farà en tren o en vehicles propis.

Des de l’entitat es vol intentar que la majoria d’excursions siguin aptes per a infants de 4 i 5 anys, i en algunes de les sortides esplantejarann dos recorreguts (un de curt i un de llarg) perquè cada família s’adapti al que més li convingui, segons les edats de les criatures.

La primera sortida de la rrenovada secció familiar del CEG serà el dia 3 de març. 

Més informació al bloc secciofamiliar.blogspot.com i al correu electrònic cegfamiliar@gmail.com