24/03/2020

Mostra fotogràfica

A causa de la situació excepcional que estem vivint i veient que s’allargarà uns quants dies més, des de la Junta del CEG hem decidit cancelar totes les activitats previstes del mes d’abril.  També continuarà tancat el Centre Excursionista fins a nou avís. 

Durant aquest període de confinament, des de la Junta del CEG em pensat en fer-vos una proposta. Una activitat que podem fer tots des de casa i que després la podrem compartir junts quan tots hagi passat. 

Us proposem fer una MOSTRA DE FOTOGRAFIES DEL CEG.  

Es tracta de que ens envieu al correu fotografies que considereu significatives de la nostra entitat. D’aquestes en farem un petit recull cada setmana per poder-les penjar a les xarxes socials i compartir-les amb la resta de socis i socies. Cal que a cada foto hi aparegui el nom de l’autor, l’any i si s’escau, una breu explicació de la fotografia o del moment fotografiat. 
Hi pot participar tothom que vulgui. 

Quan haguem superat aquesta situació actual, que segur que sí, farem una exposició a Can Queló amb totes les vostres fotografies.  De totes elles n’escollirem dotze que formaran part del CALENDARI DEL CEG 2021

Moltes gràcies per la vostra comprensió i us animem a participar de la proposta!

Salut, muntanya i molts ànims a tothom! Endavant!!